logo

DNA-analyse

arrowGa terug
Wat houdt het in?

Het DNA van een mens is een genetische code die zich in de kern van elke cel in het lichaam bevindt.  Wij hebben - voorlopig - nog niet de luxe om het DNA te herschrijven. Betekent dit dat we moeten aanvaarden wat er ‘gebetonneerd’ staat in onze code … of toch niet echt?

Ons lichaam is onderhevig aan invloeden van buitenaf zoals voeding, roken, zon en chemische producten. Deze stoffen komen ons lichaam binnen via onder andere ons spijsverteringskanaal of zelfs onze huid. Op deze manier komen ze in onze cellen terecht.

In elke cel van ons lichaam bevindt ons volledig DNA zich in de celkern. De DNA-code staat neergeschreven op langwerpige structuren die we chromosomen noemen.

Hoe mooi zou het zijn dat wij het heft toch in eigen handen kunnen nemen en daar waar we kunnen ons DNA positief beïnvloeden? Aan de hand van een betere en gezondere levensstijl kunnen we zo samen op weg naar ‘de -nog- betere versie van uzelf’.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Stap 1: Home Testkit

Na bestelling ontvangt u thuis het emma.health starterspakket. Op basis van een eenvoudige speekselafname bepaalt het geaccrediteerde emma.health labo uw DNA en vertaalt emma.health dit in functie van uw levensstijl.

Stap 2: Online intake

Na het downloaden van de app geeft u antwoord op een aantal eenvoudige vragen die bijkomende informatie geven over uw huidige leefpatroon.

Stap 3: Resultaten

Een gespecialiseerd arts controleert en valideert uw resultaten. Tijdens een online consult krijgt u informatie over uw DNA en wat dit precies betekent.

Na het gesprek kunt u alle informatie nalezen in de app en via gepersonaliseerde rapporten.

 

Een afspraak maken

We vragen om uw afspraak steeds telefonisch te maken op het nummer:
+32 (0)3 776 29 60

WAT LEERT U?

Voeding:

Bvb: Hoe reageert u op voeding? Welke voeding zou u beter vermijden en welke heeft u net meer nodig?

 

Beweging:

Bvb: Wat voor soort sporter bent u? Hoe ontstekingsgevoelig bent u en hoe reageert u op voeding als u sport.

 

Mentaal Vermogen:

Hoe gaat u om met stress? Wat is uw ideale slaappatroon? Hoe verslavingsgevoelig bent u? Bent u een warrior of een worrier?

 

Medicatie Toleranties:

Bvb: Hoe reageert uw lichaam op bepaalde medicijnen? Welke medicijnen zou u beter vermijden? Dit rapport kunt u zeker delen met uw huisarts!   

 

Levensstijl:

Welke invloed heeft uw levensstijl op langdurige (welvaarts)ziekten? Hoe zit het met uw eet- en bewegingspatroon tov uw leeftijdgenoten?